Gastenboek

Hieronder staan reacties van huurders van de afgelopen 2 jaren. Wilt u ook uw ervaring kwijt? Stuur een berichtje naar: gastenboek@miloda.nl


Familie J. Altena, 15-10-’16
Hallo Bert,

We hebben fantastische dagen gehad in de voor ons verrassende omgeving/natuur rondom jullie mooie huis.
Alles is goed gegaan, de dochter van Josef heeft ons naar Miloda gebracht. Geen problemen gehad in het huis, alles prima voor elkaar.
Hopelijk blijven jullie het huis nog verhuren, want we zouden er graag nog een keertje terug willen komen.
Nog bedankt dat we het op zo’n korte termijn nog konden huren.

Groeten,
Robert en Jeannette


Familie Groenenberg, 4-6-’16
Beste fam. van Hulsen,

Na 3 weken vakantie is het morgen weer tijd om naar Brabant te gaan. We hebben erg genoten van jullie heerlijke gezellige huis hier op de berg. De rust, het uitzicht, en de prachtige omgeving, geweldig! We zijn zeer vriendelijk ontvangen door Jozef die ons op zijn brommertje naar jullie huis heeft begeleid en ons in het huis heeft rond geleid.(aardige man)

We hebben het erg getroffen met het weer. Drie weken zon, met hier en daar een klein buitje overdag en 1 zondag met regen en onweer. De regen van ‘s nachts tellen we niet. We hebben dan ook volop genoten op de dagen dat we een dagje bij het huis bleven van het heerlijke terras en ook regelmatig gebruik gemaakt van het heerlijke ligbed.

Ook zijn we er veel op uit geweest en hebben veel gedaan en gezien. In Harrachov geweest naar de glasfabriek, Turnov waar een festival was met gezellige muziek,een grote jaarmarkt en veel eten en drinken, erg gezellig. Naar Janzke lazne met de kabelbaan, rondrit gemaakt met de auto naar Mala skala, een dagje naar Praag(werkt idd goed de auto bij de makro parkeren en met de metro verder). Daar een bustour gedaan en een boottochtje, heel mooi.

Verder zijn we ook een aantal keren in Nemojov gaan vissen bij het stuwmeer. Mooi rustige plek en heel goed gevangen. We hebben natuurlijk wel eerst een vergunning gekocht op het gemeentehuis in Nova Paka.

De uitkijktoren hier vlakbij hebben we ook bezocht. Net voor het donker om nog wat wild te spotten. Een aantal reetjes gespot en een das. Verder natuurlijk mooie plaatjes geschoten van het uitzicht. In de tuin hebben we ook eekhoorns gezien en een haas en vele vogeltjes.

En natuurlijk zijn we ook een aantal keren uit eten geweest. Wat vaker bij Jezkuv Statek omdat je daar heerlijk buiten kan zitten op het terras.

De dag voor vertrek nog een biertje gedronken bij Jozef en een gezellig praatje gemaakt.

Kortom het was een heerlijke vakantie!
Groeten Kees en Karin Groenenberg
Woudrichem

beste familie Groenenberg
Bedankt voor jullie verslag en voor de foto’s. Zoals je ziet hebben we enkele gebruikt op onze site.


Familie Smit, 13-9-’16
Beste familie van Hulsen
Wij hebben genoten van onze vakantie op deze unieke plek. De prachtige natuur en natuurlijk jullie heerlijke huis. Prima locatie. Heerlijk rustig, mooi centraal tussen stad en natuur en van alle gemakken voorzien. Het was uitzonderlijk warm voor de tijd van het jaar en hebben prachtige wandelingen gemaakt. Wij kijken tevreden terug.
Groetjes, Jeroen en Amanda


Familie Barkema, 3-9-’16
Dag lieve mensen
Op deze laatste dag van ons weekje Tsjechië nog even een paar afscheidswoorden in het gastenboek. Wat is dit land verrassend mooi en veelzijdig. We hebben genoten van jullie gezellige huis en een zonovergoten vakantie. De oneindige mogelijkheden om prachtige wandelingen te maken hebben we volop benut. Gisteren een wandeling gemaakt door het sprookjesachtig rots gebied Adrspach. Natuurlijk ook naar Praag gemaakt. Een indrukwekkende stad. De tijd is omgevlogen. Bedankt dat we gebruik mochten maken van Huize Miloda.


Familie Zenderink, 5-3-’16
Hallo Jannet en Bert
Een fijne week gehad in dit fijne huis. Elke avond genoten van de fijne haard. Helaas wat minder sneeuw, maar we hebben ons goed vermaakt. De rotsen van Prachov bezocht. Heel indrukwekkend. Heerlijk gegeten bij Sklepy in Nova Paka. Bij Maja mocht de hond helaas niet mee naar binnen. Ook hebben we 4 reeën in de achtertuin gezien. Prachtig.

Groeten familie Zenderink


Familie Klaassen, 7-11-’15
Beste Jannet,
Wij hebben een heerlijke week vakantie gehad in huize Miloda. Een geweldig gezellig (t)huis in een schitterende omgeving. Heerlijk rustig, dat vonden de reeën ook; ze graasden in de  voortuin van de buren. Deze eerste week van november was ‘s nachts koud maar overdag een heerlijk zonnetje. Het was lekker wandelen in de omgeving maar ook op de hoogste berg van Tsjechië “De Schneekopf” die in de nabije omgeving ligt. We hebben gebruik gemaakt van de vele nuttige tips en kaarten die beschikbaar liggen voor de gasten van Miloda. Zo hebben we ook Praag bezocht; parkeren bij de Makro en met de dagkaart hup de metro in! ‘s Avonds uit eten, want dat is daar beslist niet duur en daarna weer heerlijk bij de haard, de spekkachel geeft niet alleen mooi vuur maar ook een behaaglijke warmte. Onze week was té snel voorbij. Maar graag komen we weer terug!  Tsjechië tot ziens!

Otto en Rita uit Dieren


Familie Wennekers, 22-08-15
Hallo Bert en Jannet,
Afgelopen zomer waren we met ons 5-en een weekje in Miloda. Wat een fijn en ruim huis in een mooie omgeving! Er ontbrak werkelijk niets in het huis. De kinderen speelden graag op de trampoline en bezochten vaak het zwembad in de buurt ivm de hitte. Gelukkig waren er ventilatoren in Miloda aanwezig. Het huis lag wel wat verder weg van alles dan we gedacht hadden.
Vriendelijke groet,

Steffie, Michiel, Roos, Ciel & Elke


Familie Dunderbeck, 23-5-15
We waren in mei 2015 een week in Stupna. Het was onze 1e keer in Tsjechië. Na een reis van 9,5 uur kwamen we aan bij Josef. Op zijn brommertje reed hij voor ons uit naar het huis. Wat een prachtig mooi en ruim huis. En echt alles is aanwezig. Heel erg luxe. Wat hebben we genoten van de rust bij het huis en de prachtige omgeving. Vanaf het terras bij het huis heb je echt een prachtig uitzicht. In de buurt is genoeg te doen.

We zijn naar de glasfabriek in Harrachov geweest, bij de bobbaan in Spindleruv Mlyn, met de kabelbaan omhoog bij Janske Lazne en natuurlijk een dagje Praag gedaan. Was heel makkelijk met de auto en dan de metro. Onze kinderen van 8 en 11 vonden het ook erg leuk. De grote trampoline bij het huis was ook favoriet. Verder zijn we 3 x heerlijk en heel goedkoop uit eten geweest. Het was echt een super week en we gaan zeker nog een keertje terug.

Ruben, Anneke, Thijs en Anne Dunkerbeck uit Ede


Familie Steenhoven, 23-2-15
Beste Fam. van Hulsen.
We hebben een prachtige wintersport week doorgebracht in Miloda. Een heerlijk huis met alles erop en eraan. We hebben met ons allen geweldig genoten. Wat een sneeuw dit jaar en uiteraard in de omgeving heerlijk gegeten. We waren al onder de indruk van Tsjechië maar nu ook bijzonder van Miloda. We hopen volgend jaar hier weer te mogen genieten
Groeten,
Fam. Steenhoven