Guest book

Hieronder staan reacties van huurders van de afgelopen 2 jaren. Wilt u ook uw ervaring kwijt? Stuur een berichtje naar: gastenboek@miloda.nl


Familie Klaassen, 7-11-15
Beste Jannet,
Wij hebben een heerlijke week vakantie gehad in huize Miloda. Een geweldig gezellig (t)huis in een schitterende omgeving. Heerlijk rustig, dat vonden de reeën ook; ze graasden in de  voortuin van de buren. Deze eerste week van november was ’s nachts koud maar overdag een heerlijk zonnetje. Het was lekker wandelen in de omgeving maar ook op de hoogste berg van Tsjechië “De Schneekopf” die in de nabije omgeving ligt. We hebben gebruik gemaakt van de vele nuttige tips en kaarten die beschikbaar liggen voor de gasten van Miloda. Zo hebben we ook Praag bezocht; parkeren bij de Makro en met de dagkaart hup de metro in! ’s Avonds uit eten, want dat is daar beslist niet duur en daarna weer heerlijk bij de haard, de spekkachel geeft niet alleen mooi vuur maar ook een behaaglijke warmte. Onze week was té snel voorbij. Maar graag komen we weer terug!  Tsjechië tot ziens!

Otto en Rita uit Dieren

Familie Wennekers, 22-08-15
Hallo Bert en Jannet,
Afgelopen zomer waren we met ons 5-en een weekje in Miloda. Wat een fijn en ruim huis in een mooie omgeving! Er ontbrak werkelijk niets in het huis. De kinderen speelden graag op de trampoline en bezochten vaak het zwembad in de buurt ivm de hitte. Gelukkig waren er ventilatoren in Miloda aanwezig. Het huis lag wel wat verder weg van alles dan we gedacht hadden.
Vriendelijke groet,

Steffie, Michiel, Roos, Ciel & Elke


Familie Steenhoven, 23-02-15
We waren in mei 2015 een week in Stupna. Het was onze 1e keer in Tsjechië. Na een reis van 9,5 uur kwamen we aan bij Josef. Op zijn brommertje reed hij voor ons uit naar het huis. Wat een prachtig mooi en ruim huis. En echt alles is aanwezig. Heel erg luxe. Wat hebben we genoten van de rust bij het huis en de prachtige omgeving. Vanaf het terras bij het huis heb je echt een prachtig uitzicht. In de buurt is genoeg te doen.

We zijn naar de glasfabriek in Harrachov geweest, bij de bobbaan in Spindleruv Mlyn, met de kabelbaan omhoog bij Janske Lazne en natuurlijk een dagje Praag gedaan. Was heel makkelijk met de auto en dan de metro. Onze kinderen van 8 en 11 vonden het ook erg leuk. De grote trampoline bij het huis was ook favoriet. Verder zijn we 3 x heerlijk en heel goedkoop uit eten geweest.

Het was echt een superweek en we gaan zeker nog een keertje terug.

Ruben, Anneke, Thijs en Anne Dunkerbeck uit Ede